Over ons:

Zuid-Afrika begint bij De Leeuw Reizen

Wanneer u bij De Leeuw Reizen binnenstapt, zult u zich al in Zuid-Afrikaanse sferen wanen! Eigenaresse Lianne de Leeuw is namelijk zelf Zuid-Afrikaanse. In 2003 ontmoet ze tijdens haar toeristische opleiding in Durban mede-eigenaar en levenspartner Robbert Jan van Gulik. In de jaren die volgen, doorkruisen ze 'hun' land en ontwikkelen een geheel eigen kijk op reizen door Zuid-Afrika.

"Het huidige reisaanbod is eentonig en de informatie die over Zuid-Afrika wordt gegeven is vaak incompleet of onjuist. Het land heeft zoveel meer moois te bieden. Dit kan anders."

Vanaf dat moment is De Leeuw Reizen een feit. Naast alle doorsnee toeristische plekjes, willen Robbert Jan en Lianne ook de plekken laten zien waar nog niet al te veel toeristen komen. Bovendien laten ze u echt genieten door het reistempo te verlagen en ze onder te brengen in bijzondere accommodaties. Deze worden door hen persoonlijk uitgezocht en regelmatig beoordeeld.

"De accommodatie is minstens zo bepalend voor de beleving als de rest van de vakantie. We willen zeker zijn van de kwaliteit van de locaties waar we onze klanten naartoe sturen. Daarom werken we graag met familiegedreven accommodaties. De gastvrijheid en service hiervan is ongekend!"

De passie en kennis van het land van Robbert Jan en Lianne in combinatie met uw wensen zijn het recept voor een ware droomreis door het échte Zuid-Afrika. En ook in Zuid-Afrika zelf staat De Leeuw Reizen aan uw zijde. De op maat gemaakte reisgids en het voorgeprogrammeerde navigatiesysteem zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw vakantie!

"U bent van harte welkom bij ons op kantoor! We nemen uitgebreid de tijd voor u. Onder het genot van typisch Zuid-Afrikaanse hapjes en drankjes bespreken we uw wensen en geven u zoveel mogelijk informatie over het land en de accommodaties."